Good2Go AI
Open app

Team & rollen

Nodig collega's uit in je werkruimte en geef elke persoon precies de toegang die hij nodig heeft — van volledige controle tot alleen-lezen.

Een teamlid toevoegen

Open Team in de zijbalk. Als je toestemming hebt om het team te beheren, zie je bovenaan de pagina een formulier Add team member.

  1. 1
    Vul het e-mailadres van de persoon in het e-mailveld in.
  2. 2
    Kies een rol uit het vervolgkeuzemenu — Administrator, Manager, Agent of Viewer.
  3. 3
    Selecteer Add. De persoon is uitgenodigd en verschijnt meteen in de ledenlijst.
NoteNieuwe leden komen binnen met de status Invited totdat ze hun wachtwoord instellen en zich voor het eerst aanmelden. Zodra ze dat doen, worden hun naam en status bijgewerkt naar actief.

Wat elke rol mag

Een rol bepaalt hoeveel van de werkruimte iemand kan zien en wijzigen. Van meeste naar minste toegang:

  • Owner — de persoon die de werkruimte heeft aangemaakt. Volledige controle over alles, inclusief facturering en het team. Elke werkruimte heeft één Owner.
  • Administrator — volledige toegang, inclusief het beheren van teamleden. Admins kunnen mensen uitnodigen en wijzigen hoe de werkruimte is ingesteld, net als de Owner.
  • Manager — dagelijkse operationele toegang om agents, oproepen en de functies van de werkruimte te beheren, zonder het team te beheren.
  • Agent — werkt binnen de app aan oproepen en gerelateerde taken, met een beperktere set rechten dan een Manager.
  • Viewer — alleen-lezen. Viewers kunnen de werkruimte en de gegevens ervan bekijken, maar geen wijzigingen aanbrengen.

Wie het team kan beheren

Alleen Owners en Administrators kunnen teamleden toevoegen of wijzigen. Als je je aanmeldt als Manager, Agent of Viewer, is de Team-pagina alleen-lezen — je kunt zien wie er in het team zit, maar het formulier Add team member is verborgen en een banner herinnert je eraan dat je rol geen wijzigingen kan aanbrengen.

TipGeef elke persoon de minste toegang die hij nodig heeft om zijn werk te doen. Je kunt iemand als Viewer laten beginnen en hem later opnieuw uitnodigen met een hogere rol als zijn verantwoordelijkheden groeien.

De ledenlijst

Iedereen in je werkruimte staat samen op een lijst, zodat je het team in één oogopslag kunt zien. Voor elke persoon zie je:

  • Name — of "Invited user" totdat de persoon het aanmelden heeft voltooid.
  • Email — het adres waarnaar de uitnodiging is verzonden.
  • Role — Owner, Administrator, Manager, Agent of Viewer.
  • Status — of het account actief is of nog in behandeling.
Was this article helpful?

Next steps